I morgon ska jag göra ett BBQ-event och till middag idag blev det att provköra flanksteken som är en av komponenterna som ska serveras i morgon:
Supertack till min vän (och Svensk BBQmästare)
Christer Söderberg för tipset att göra denna Pamplona.
Det blev supergott
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh17DHvqfEkPzVFTvRntWb_JcWHnu6r-CgOBR0HFOZMlgNBDYJKvgzYJvYr_VekOqAat11JNTJj7bTq4nvJtauHanPVI5LJ0w7kj84HgN-WUlJwWU4V7rK1sy94554ZqGXkbHOR52S5yOs0/s320/DSC00821.JPG) |
Saltade och pepprade flanken, lade på ostskivor, gremolata, inlagda paprikor och bladspenat. Band ihop till rulle |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivWc4rJz8n5c3MDcFU07dghVgdf4Ysw41RN5qFHPVxYKcSVt1uowdtfiv2s4yzw4jHeA1Ud0TY-QehjdMpyhRZfKPjjiBYTJidytjVAjYxBBDyVG7n4I19khwnAJzLgPz6fjyZNam8oWYO/s320/DSC00827.JPG) |
Grillade på medelvärme till 48 grader innertemp, vilade sedan i folie i 15 minuter |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgBQgkG-LAjpW5KVuRiLL2uXagCmpFfwa6k2zo_LrfOCXeWVYzmqyToT7MHhFxUuMFm_bE-b7qQn2uAB6em1Lh-l1n-e_hh0lOQ1wWbOeLGKzP7kbAUAAVnVSDUq3z2gtZuvq_GjS1kR_nX/s320/DSC00835.JPG) |
Rullen uppskuren |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEipb00NLwfsn4seCkyRENV1DxZDupUGdv96b5TlXb1yzK6KsRBubIOpx26bjsDxFoHj6DsGvbKk748Gxrsss8U_gwGDA4SmTYr-_G3C7mZFZVh-Mo75ga9ZZVZjjHeQkMMyXd0NGsH6EqiH/s320/DSC00838.JPG) |
Min tallrik :) |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiKxC8RtDvi1_O1tSzGO5SoiRZYGETQrG1AviBNysUytUPes6g2jBaA2-2XCanL8eHBqjSD-fPtmc3ec8akp3W4zMMCJCn6CFk-ANSrtPPg75wuAzl3bNxKv6NvB1A0tovXAfsX4Lt6tp1A/s320/DSC00839.JPG) |
Sonen Viktor var jättenöjd |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPzdpxiVyAO4yTE48ecsgxNHPZfak4DDJDwmoUcfArBegIJ9w_vJ7g2RDl3jam5PyHCoKl8wFoJCfS7phMKJBgCB3DwlWh5LOb3Jc2yx4xVfWD7h03hzZGaCGIK7UZWSD5bsuUQWgv5BGF/s320/DSC00848.JPG) |
Även Marianne tyckte maten smakade bra (iofs misstänker jag att Michelle fick det mesta av hennes kött!) |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar