![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRD6Ej4GUVDYziKxdxc-6wzUK7HGG0qmFqS_wP8-UZQ3xOrhtdXgUK9jZxp4vZJbf0fwQUxyAgbjhKubFGabNv5xLjge_5EzWM6f-DnP5I2HQNnMSMZmTFVwbi2PQxNUPiXsBe20KqP04Q/s200/banoffi.jpg)
Banoffi Pie recept
Ingredienser:
1 paket digestivekakor
100 gr smält margarin
2 burkar sötad kondenserad mjölk
2-3 bananer
500 ml vispgrädde
2 tsk pulverkaffe
1 msk vaniljsockerOboy för garnering
Tillverkning:
Sätt ugen på 140 gader (utan varmluft)Sprid ut burkarna på en djup plåt/form (ja du kan köra flera samtidigt, de kan sparas upp till 2 mån)
Alternativt kan du sjuda i kastrull på svag värme, samma tid
Häll på så mycket vatten du kan (Det får ABLSOLUT inte ta slut vatten under koktiden & BURKARNA MÅSTE VARA OöPPNADE, annars kan det gå väldigt fel )
Koka i tre och en halv timme. (fyll på vatten vid behov)
Smula kexen och blanda med det smälta smöret
Sprid ut i en form med löstagbara sidor.
Låt burkarna svalna lite innan du öppnar dem, annars får du en överaskning.
Sprid innehållet över kakbottnen.
Sprid ut bananaskivor i smeten.
Vispa grädde med kaffe & vaniljsocker.
Sprid ut grädden.Garnera med Oboy.
Låt vila i kyl 2 timmar.