Sök på bloggen

tisdag 15 oktober 2013

Nytt liv?? Skulle inte tro det!

Ja då sitter man här och funderar!

Vecka fyra som en 5.2'a 

Faktiskt inte så dum diet när man tänker efter.
Men det är märkligt så mycket tankar och ideer som mer och mer verkar härstamma från magen än hjärnan. Undrar om inte magen har en egen hjärna den med, känns så!

En 2 dag:
        Till att börja med så drar alla tankar och ideer mer och mer åt vad jag ska äta nästa dag, skulle jag "RÅKA" halka in på en livsmedelbutik så fylls kundvagnen snabbt med exotiska delikatesser som jag inte i normala fall har en aning om vad jag ska ha dem till. Skumt!? Sen kan jag sitta och fantisera om hur jag snart ska steka den ynka köttbiten som ska bli middag. Drömmer om hur oljan blir het, hur det luktar, hur jag smeker/masserar biffen/fisken, och till sist varsamt för ner den i pannan och lystet drar in doften, öser försiktigt och till sist otåligt väntar på på att godbiten ska vila klart.
Kastar sedan över mig den lilla stackaren med en furies kraft och slukar njutningsfullt tugga efter tugga.
Sen sitter jag i soffan, lapar vatten och tänker tillbaka på den underbara upplevelsen.

Så är det då dags för att sova, somnar sött drömmande om morgondagens gigantiska frukost, vaknar fyra timmar senare "klarvaken" (nähä, bara magen som luras, JAG ÄR TRÖTT), nu är det morgon skriker magen, dags att gå upp, dags att äta, äta äta... Jobbigt.

En 5 dag:
Jaha, varför är kylen så jävla full nu igen??? Äta??? varför då? ja ja jag tar väl lite då.

Märkligt beteende man lagt sig till med!

-Åke

ps. men det funkar, har då plockat bort drygt ett kg i veckan nu, känns inte så dumt faktiskt.