Alla Hjärtans Dags middag för Marianne!!!
Varmrätt:
- Hängmörad SousVide-lagad ryggbiff med fänkålskräm och Cheesy Poatatos
|
Dessert:
- Päronsouflé
|
Biffen är tillagad med kappan på, med salt, peppar och rosmarin i ett dygn i 57 grader SousVide, hårt stekt i panna 10 min före servering.
Krämen är svettad lök, fänkål, stjärnanis, Xanté, grädde och smör. Allt kört i Thermo'n till slätt.
Potatis och lök blandas med ost och grädde, salt/peppar. gratineras i 180grader 30 min under folie
Rödvinsreduktion på köttsaft, monterad smörklick på slutet
Salladen är bifftomat, lök, flingsalt och rapsolja
Dessert är en päronkräm med färska päron, vanilj, Xanté, socker och maizena
-vispad maräng nedrörd i kall kräm
-gräddad 10min 170grader i smörad/sockrad skål